ALEGERI – Baia Sprie pe mâini bune: Claudia Cetăţeanu – campioana naţională la handbal care va face performanţă şi în administraţie

0
672
Claudia Cetățeanu - „Baia Sprie pe mâini bune”

PRIMAR. Campania electorală se apropie de final, iar după data de 11 iunie vom afla numele viitorilor edili din Ulmeni și Baia Sprie. Din cei 11 înscriși în cursă (2 pentru Primăria Ulmeni și 9 pentru Baia Sprie), de departe, cea mai interesantă candidatură este a Claudiei Cetățeanu, campioană națională la handbal.

 

Claudia Bogdana Cetățeanu

Absolventă a două facultăți (Științe Economice și Educație Fizică și Sport) și a unui masterat în Managementul Organizațiilor Sportive, Claudia Cetățeanu candidează pentru Primăria Baia Sprie din partea PMP. Vestea candidaturii ei a fost primită cu entuziasm, atât de către locuitorii orașului Baia Sprie, cât și de către fanii handbalului maramureșean.

 

Sportiva se află la prima aventură de acest fel, iar programul ei este împărțit în 10 puncte și se concentrează pe atragerea de fonduri europene, investiții în infrastructură și turism. În plus, vine cu o echipă de profesioniști cu experiență în administrație, ce o vor ajuta să-și atingă obiectivele în cadrul Primăriei Baia Sprie.

 

Cetățeanu are o puternică susținere din partea parlamentarilor PMP: senatorii Iustin Talpoș (Secretar al Senatului) și Severica Covaciu, a deputatului Adrian Todoran, dar și din partea unor lideri ai comunității locale, precum Vasile Gherman, directorul Căminului de bătrâni din Baia Sprie.

 

Claudia Bogdana Cetăţeanu este campioană naţională cu HCM Baia Mare (în 2014) şi triplă câştigătoare a Cupei României şi Supercupei României (în 2013, 1014 şi 2015). Cetățeanu a mai jucat o finală de Cupă Challenge în anul 2002. În afara echipelor din Baia Mare, Cetăţeanu (care este născută în Baia Sprie) a mai jucat la Remin Deva, Motor Zaporijia şi CSM Bistriţa.



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here