VIZIUNE – Cristian Niculescu Țâgârlaș: Proiectele de dezvoltare a municipiului Baia Mare vor fi prioritare pentru parlamentarii liberali

3
286
Cristian Niculescu Țâgârlaș

ADVERTORIAL. Municipiul Baia Mare are nevoie de proiecte de dezvoltare care să susțină economia pe plan local, să atragă investitori în zonă și, implicit, să îmbunătățească calitatea vieții băimărenilor.

 

 

Proiecte pentru Maramureș

 

 

Reabilitarea șoselei de centură Baia Mare, dezvoltarea unui parc industrial, crearea de noi locuri de muncă și posibilitatea de dezvoltare a tinerilor pe plan profesional și aici, la ei acasă, sunt câteva dintre obiectivele principale ale administrației liberale care vor fi susținute și la nivel parlamentar de echipa liberală.

 

 

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș, a început toate demersurile pentru ca realizarea drumurilor expres să fie posibilă. Drumul expres Baia Mare – Satu Mare, și drumul expres Baia Mare – Jibou vor conecta județul Maramureș la rețeaua națională și europeană de autostrăzi și odată realizate vor avea o contribuție esențială în procesul de dezvoltare a județului și a creșterii nivelului de trai al maramureșenilor.

 

 

 

Baia Mare are nevoie de o schimbare în bine. Este de neacceptat ca municipiul nostru să nu aibă la ora actuală nici măcar un parc industrial. Băimărenii au nevoie de locuri de muncă mai bine plătite, de drumuri expres care să facă legătura între județul Maramureș și restul țării, iar tinerii au nevoie de siguranța unui trai mai bun și a dezvoltării în carieră la ei acasă, în Maramureș.

Proiectele de dezvoltare a municipiului Baia Mare sunt prioritare pentru noi. Maramureșul, cu un potențial extraordinar de dezvoltare, nu mai poate fi pe lista cu cele mai slab dezvoltate județe și cu cel mai mic salariu mediu pe cap de locuitor. Noi vom susține toate proiectele benefice pentru județul nostru și în Parlamentul României din șase decembrie și îmi doresc ca maramureșenii să beneficieze de bunăstare la ei acasă, alături de cei dragi”, a declarat Cristian Niculescu Țâgârlaș, candidat PNL pentru Senat.

 

 

 

O colaborare eficientă între Guvern liberal – administrație liberală – Parlament majoritar PNL, va aduce dezvoltare și bunăstare în Maramureș.

 

 

Biroul de presă PNL Maramureș

 

* Articol comandat de PNL Maramureș, Cod AEP – 11200025ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

3 COMENTARII

  1. Da calea ferată Baia Mare-Satu Mare,și Baia Mare-Jibou de ce nu doriți să le reabilitati?Să se circule cu viteză decentă 100km/h?Să cereți ca Cfr Călători să aducă trenuri și vagoane moderne,pentru că acum pe aceste rute circule,ce au aruncat alții, sau nu aveți interes.Da nici un candidat nu spune nimic numai drumuri exprese autostrăzi și urnele de fapt numai bazaconii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here