VIDEO – Taur, liber pe străzile din centrul municipiului Baia Mare

0
4681

FAPT. Nu, Baia Mare nu a devenit noua Pamplona, iar Sanfermines nu s-a mutat pe malul râului Săsar. Totuși, vineri, 25 septembrie 2020, un tăuraș agitat alerga pe Bulevardul Traian din Baia Mare, azimutul fiind spre Primărie, ca un candidat furios și încă neînregistrat în cursa electorală pentru șefia administrației publice locale.

 

Așa s-a terminat campania electorală din Baia Mare, una în care candidații s-au împuns (dar nu decisiv): cu un taur alergând pe bulevardele din centrul urbei Învingătorilor care n-au câștigat nimic, dimpotrivă, au pierdut tot. Până și busola care să-l ducă spre dezvoltare, mulțumit cu el însăși, așa, rural cum este, încremenit în timp, subdezvoltat economic, în care oamenii par mulțumiți de minciunile politrucilor care-i conduc și-n care 87% din populație este plătită cu salariul minim pe economie.

 

 

Dar eu atât vroiam, parcă, să vă spun… că un tăuraș agitat alerga prin centrul municipiului Baia Mare, în anul 20 al mileniului III, ca în orice alt sat dintr-un Maramureș crâncen subdezvoltat.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here