VICTORIE SCONTATĂ – Progresul Șomcuta Mare câștigă detașat derby-ul retrogradatelor, în ultimul meci pe teren propriu în Liga a III-a

0
238

PLAY-OUT – LIGA A III-A. Sâmbătă, 21 mai 2022, la Baza Sportivă Progresul din Șomcuta Mare, în meci contând pentru etapa a 9-a (penultima) a play-out-ului Seriei a 10-a a Ligii a III-a, Progresul Șomcuta Mare a câștigat, cu 5-1 (1-0), partida cu Luceafărul Oradea. A fost ultimul meci disputat pe șomcuteni pe teren propriu în Liga a III-a, aceștia fiind retrogradați în Liga a IV-a, ca și adversarii lor de astăzi.

 

Derby-ul retrogradatelor, condus la centru de arbitrul Narcis Bodocan din Cluj-Napoca, a fost la discreția maramureșenilor, oaspeții reușind să câștige un singur punct în cele 9 partide disputate în play-out și să înscrie doar 4 goluri. Progresul și-a luat rămas-bun de la Liga a III-a cu o victorie scontată, deschizând scorul rapid, în min. 5, prin Cezar Bud, cel care avea să și închidă tabela de marcaj în ultimul minut de joc.

 

În repriza a doua, Progresul a mai marcat prin Parnău (min. 55), Piroska (min. 58), Raicu (min. 75). La 4-0, oaspeții reușesc să marcheze prin Goilean (al 4-lea meci al echipei în cele 9 jocuri disputate în play-out), însă Bud face dubla în ultimul minut de joc.

 

Progresul Şomcuta Mare – Luceafărul Oradea: 5-1 (1-0), au înscris Cezar Bud (min. 5, min. 90), Mark Parnău (min. 55), Erik Piroska (min. 58), Cristian Raicu (min. 75) / Nicolae Goilean (min. 87). În celelalte meciuri ale etapei: CSM Satu Mare – SCM Zalău 1-2, CFR Cluj 2 – Sportul Şimleu Silvaniei 2-0.

 

În etapa a 10-a (ultima), Progresul Șomcuta Mare joacă ultima partidă în Liga a III-a, în 28 mai, în deplasare, cu liderul play-out-ului, SCM Zalău.

 

* Foto generică: @Progresul Șomcuta Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here