REZULTAT – Echipa feminină Minaur a pierdut al doilea amical din Ungaria, cu naționala Japoniei

0
179

MINAUR – CANTONAMENT UNGARIA. Sâmbătă, 22 iulie 2023, în Sala Sporturilor Köfém din Székesfehérvár (Ungaria), în meci de pregătire desfășurat fără spectatori, Japonia a învins, cu 38-32 (23-19), Minaur Baia Mare. Cele două echipe au profitat că s-au întâlnit, accidental (băimărencele sunt în catonament în Ungaria, iar naționala Japoniei este invitată la Cupa Collagenius), și au programat două jocuri de pregătire.

 

În primul meci, Japonia s-a impus cu o diferență de 6 goluri, după o primă repriză cu 42 de goluri (încheiată cu 23-19 în favoarea japonezelor) și o a doua repriză mai echilibrată (15-14 pentru nipone). Următorul meci amical dintre cele două echipe are loc luni, tot în Sala Sporturilor Köfém din Székesfehérvár, acolo unde se va disputa și Cupa Collagenius, competiție organizată săptămâna viitoare de gazdele de la Alba Fehérvár KC).

 

* Foto generică: @CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here