RUGBY – Campioana en-titre CSM Știința Baia Mare joacă în semifinalele ligii naționale cu Dinamo București

0
360

PREVIZIBIL. S-au stabilit și ultimele două semifinaliste din liga națională de rugby (SuperLigii CEC Bank), după cele două echipe calificate direct în urma ocupării primelor două locuri după sezonul regulat (Steaua București și CSM Știința Baia Mare).

 

CS Dinamo Bucureşti s-a calificat sâmbătă în semifinale, după ce a dispus în meciul de baraj de ACS Tomitanii Constanţa, cu 63-17. Echipa bucureșteană va juca în semifinale cu CSM Știința Baia Mare (locul 2 în sezonul regulat). Meciul va avea loc în Baia Mare, pe Arena Zimbrilor.

 

Duminică, 3 octombrie, în cel de-al doilea meci de baraj, CS SCM Timişoara (locul 4 în sezonul regulat) a învins categoric, cu 66-0, pe CS U Cluj și s-a calificat în semifinală unde va întâlni CSA Steaua (locul 1 în sezonul regulat). Nicio supriză, așadar, în meciurile de baraj pentru accederea în semifinalele ligii naționale.

 

* Foto: @FRR

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here