EXCLUSIV – Firma Hagero a primarului din Fărcașa utilează o nouă hală de producție printr-o investiție proprie de peste 1 milion de lei

0
3556

INDUSTRIE – DEZVOLTARE. Hagero SRL, firma primarului Ioan Stegeran din comuna Fărcașa (administrată de Alin Mircea Stegeran și Călin Stegeran), înregistrată în satul Sârbi și specializată în transporturi rutiere de mărfuri, va derula o investiție de circa 1,15 milioane de lei (exact: 1.148.749,16 lei) în vederea modificării unui depozit de pe platforma sa industrială (localizată în Sârbi, pe strada Independeței nr. 4-6) într-un nou spațiu de producție, care va include și două depozite și mai multe birouri.

 

Proiectul se va materializa într-o hală cu etaj, cu o suprafață construită de aproximativ 4.400 mp, unde se vor realiza produse semifinite din plastic injectat, hala de producție urmând să fie utilată cu 7 mașini de comandă numerică de turnare prin injecție de mase plastice de tip Arburg.

 

Termenul prognozat de investitor pentru finalizarea proiectului este de 2 ani (24 de luni) de la eliberarea autorizației de construire. În 2022, firma Hagero a raportat o cifră de afaceri de 69,72 milioane de lei și un profit de aproape 8 milioane de lei, realizat cu 123 de angajați.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here