9 DECEMBRIE – Mesajul Serviciului Județean Anticorupție Maramureș cu ocazia Zilei Internaționale Anticorupție

1
1408

ANTICORUPȚIE. În fiecare an, ziua de 9 decembrie, este sărbătorită la nivel global ca Ziua Internațională Anticorupție, stabilită prin Convenţia Organizaţiei Naţiunilor Unite împotriva corupţiei și care marchează promovarea principiilor etice, legalitatea, integritatea, responsabilitatea și transparența asupra propriilor acțiuni în afacerile publice și private.

 

În acest context, în perioada 4-8 decembrie 2023, ofițerii de prevenire ai Serviciului Județean Anticorupție Maramureș au desfășurat activități de educație pentru promovarea integrității adresate candidaților programați la proba teoretică pentru obținerea permisului de conducere, prezenți la sala de examinări din sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Maramureș.

 

În  cadrul activităților desfășurate, la care au participat peste 100 de persoane, au fost prezentate aspecte privind identitatea instituțională a Direcției Generale Anticorupție, infracțiunile de corupție, modul de acțiune în situația în care sunt implicați sau iau cunoștință despre săvârșirea unor astfel de fapte, fiind astfel intens popularizat sistemul Call-center anticorupție – 0800.806.806.

 

Reamintim faptul că, la nivel local, DGA este reprezentată de Serviciul Județean Anticorupție Maramureș, al cărui sediu se află în municipiul Baia Mare, str. Tineretului, nr. 2, cam. 34-36, jud. Maramureș, tel./fax 0262.207.264. Cetățenii județului Maramureș care doresc să ia atitudine împotriva faptelor de corupție pot face acest lucru printr-o sesizare telefonică gratuită la Call-center anticorupție 0800.806.806, prin e-mail la adresa [email protected] sau direct la sediul structurii județene.

 

Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here