FAPT – Deputat Călin Bota: Legea privind pensionarea cu 2 ani mai devreme, fără penalizare, a locuitorilor din alte 8 localități din Maramureș a fost promulgată

0
130
Călin Bota (stânga), deputat PNL de Maramureș

COMPLETARE LEGISLATIVĂ. Proiectul de lege pe care inițiat de parlamentarii liberali maramureșeni Călin Bota (deputat), Cristian Niculescu-Țâgârlaș (senator) și Florin Alexandru Alexe (deputat), privind pensionarea cu 2 ani mai devreme, fără penalizare, a locuitorilor din Cicârlău, Deseşti, Satulung, Şişeşti, Remetea Chioarului, Cavnic, Băiuț şi Copalnic Mănăştur, precum şi din împrejurimile acestor localități, a fost promulgat de președintele Klaus Iohannis și urmează să intre în vigoare.

 

„Am reușit astfel să obținem o măsură reparatorie pentru zeci de mii de maramureșeni care locuiesc de zeci de ani în zone afectate de poluare și suferă și astăzi din cauza exploatărilor miniere”, a declarat deputatul maramureșean Călin Ioan Bota (PNL).

 

Biroul parlamentar al deputatului Călin Ioan BotaATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here