ADIO, PSD – Secretarul executiv al PSD Baia Mare, Costel Pîrvănoiu, a demisionat din toate funcțiile și din partidul social-democrat: Nu doresc să mint pe nimeni!

2
1944
Costel Pîrvănoiu

DEMISIE – PÎRVĂNOIU. În a doua zi a anului 2024, secretarul executiv al PSD Baia Mare, Costel Pîrvănou, a demisionat din toate funcțiile și din partidul social-democrat. Demisia a fost anunțată pe grupurile de socializare ale PSD și o redăm în integralitatea sa.

 

„Dragii mei colegi, dragii mei prieteni! Vin azi în fața dumneavoastră cu demisia mea din toate funcțiile mele pe care le dețin cât și aceea de simplu membru, respectiv: secretar executiv PSD Baia Mare, prim-vicepreședinte PES Maramureș!

 

Este o demisie de onoare nicidecum una de orgoliu, neluarea în serios a proiectelor mele și a multora dintre dumneavoastră. Acum aproape 3 ani am început și mi-am dedicat aproape fiecare zi pentru a aduce oameni noi și a-i convinge și pe cei vechi să revină alături pentru reclădirea PSD Baia Mare! Azi avem organizații alese și structuri pregătite pentru toate secțiile de vot. În acest moment eu consider că nu mai pot motiva pe nimeni și nici nu doresc să mint pe nimeni!

Lipsa comunicării și punerea în fața faptului împlinit în numirea conducerii PSD Baia Mare, mă face să am dubii în viitorul organizației pe care noi împreună am reclădit-o! Nu învinovățesc pe nimeni, fiecare este liber să ia hotărârile care consideră că sunt bune pentru prezent și viitor.

 

Dragii mei, nu vreau să credeți că din orgoliu, lașitate sau teamă de eșec m-a îndemnat să iau această hotărâre. În acest sens vă spun că proiectele mele au rămas neclintite și vor continua pentru Baia Mare și băimăreni, pentru că ei merită mult mai mult, iar împreună sunt sigur că vom duce comunitatea acolo unde merită! Cei care mă cunosc și cred în mine știu că vom reuși.

 

În încheiere, dragii mei prieteni vă doresc tot binele din lume, să luptați pentru toate proiectele voastre și acestea se vor îndeplini. Eu voi rămâne același om pe care îl cunoașteți, în care vă puteți bizui la bine și la greu. Vă mulțumesc pentru  toată aprecierea și susținerea dumneavoastră. Vă respect și vă iubesc!

 

Al dumneavoastră, Costel Pîrvănoiu”.

 

Într-un dialog cu demisionarul Pârvănoiu, acesta a confirmat pentru 2mnews atât retragerea din PSD prin demisie, cât și faptul că va continua activitatea politică în alt partid încă nestabilit, sub sigla căruia va candida pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare în 2024.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. În „traducere liberă” – pe individ l-au blocat pt candidatura la primăria bm. Potrivit tipologiei infecte de diletanți politici romani, respectivul își mută „boarfele” în alt „tomberon”. Bonus „lacrimile de crocodil” pt nenumărații „prieteni” pe care i-a lăsat în psd-ul pana mai ieri multpreaiubit.
    Cu cata greață ne mai pot inunda ăștia ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here