VICTORIE PREVIZIBILĂ – CSM Sighetu Maramației a câștigat, pe teren propriu, derby-ul nou-promovatelor cu ultima clasată din serie

0
252

FOTBAL – LIGA A III-A. Sâmbătă, 26 noiembrie 2022, pe Stadionul Municipal Solovan din Sighetu Marmației, în meci contând pentru etapa a 14-a a Ligii a III-a Seria a 10-a fotbal, CSM Sighetu Marmaţiei a câștigat, cu (), partida cu CSM Victoria Carei. Un meci între două nou-promovate, arbitrat la centru de Dragoș Nicolae Lunca din Cluj-Napoca, care a opus echipele clasate înaintea etapei pe locurile 7 (Sighetu Marmației) și 10 (Carei) și care a pornit cu echipa gazdă din postură de favorită.

 

Antrenorul Adrian Iencsi (CSM Sighetu Marmației) a început partida cu următoarea formulă de joc: Cebotari – Catrina, Dunca, Ardelean, A. Novoselenszki – Tutuţa, Deivid, Gherasim (cpt.), Pop – Pătrășcan, R. Novoselenszki. O singură modificare față de primul 11 din meciul precedent, Pătrășcan în locul lui Gondiu (indisponibil).

 

Gazdele și-au respectat statutul, spulberând încă din prima repriză lanterna roșie. După primele 45 de minute, nu se mai punea problema învingătoarei, sighetenii conducând cu un confortabil 3-0 în urma golurilor marcate de Viorel Pătrășcan (min. 14), Cristian Catrina (min. 16) și Simion Pop (min. 39, din penalty).

 

Repriza a doua a început tot în nota de dominare a sighetenilor, care s-au distanțat de oaspeți în min. 61, după reușita lui Raul Novoselenszki (min. 61) în poarta veteranului Gorbe (35 de ani). Oaspeții au avut ca singură consolare golul de onoare, marcat în minutele de prelungiri, de Janos Ervin Kinczel. Pentru sigheteni a fost ultimul meci al anului în fața propriilor suporteri, un meci fără istoric, pe care l-au controlat în totalitate.

 

CSM Sighetu Marmaţiei – Victoria Carei: 4-1 (3-0), au marcat Viorel Pătrășcan (min. 14), Cristian Catrina (min. 16), Simion Pop (min. 39 – 11 metri), Raul Novoselenszki (min. 61) / Janos Ervin Kinczel (min. 90+2).

 

Iată rezultatele compelete înregistrate în etapa a 14-a a Seriei a 10-a:

• Lotus Băile Felix – Minerul Ocna Dej: 3-2 (1-1)

• CSM Sighetu Marmaţiei – Victoria Carei: 4-1 (3-0)

• SCM Zalău – Sportul Şimleu Silvaniei: 2-1 (1-0)

• FC Bihor Oradea – CFR Cluj 2: 4-0 (1-0)

• CSM Satu Mare – Gloria Bistriţa Năsăud: 1-0 (0-0).

 

În pofida victoriei, sighetenii au rămas în clasamentul Seriei a 10-a pe locul 7, cu 14 puncte (e mare diferența de puncte între primele 6 echipe și ultimele 4), și în etapa următoare, a 15-a, vor juca în deplasare, în 3 decembrie, de la ora 14.00, cu CSM Satu Mare (echipă clasată pe locul 3 înaintea acestei etape) – este ultimul meci oficial al anului, campionatul urmând să fie întrerupt până în 11 martie 2023.

 

* Foto: @CSM Sighetu Marmației

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here