TRANSFER – Fotbalistul maramureșean Paul Batin, în Liga a 2-a, după ce a părăsit Progresul Șomcuta Mare

0
453

FOTBAL. Fotbalistul maramureșean Paul Batin (34 de ani) va activa în ultima parte a sezonului în Liga a 2-a, după ce a părăsit Progresul Șomcuta Mare (Liga a 3-a), transferul său fiind anunțat de conducerea clubului Concordia Chiajna. Batin deja a plecat în cantonament cu echipa ilfoveană, la Antalya (Turcia), unde în cele 13 zile au fost prefectate și 4 meciuri de pregătire, cu FK Decic Tuzi (Muntenegru, 2 februarie), FC Forte Teganrog (Rusia, 5 februarie), FC Tomsk (Rusia, 7 februarie) și FC Indija (Serbia, 9 februarie), al cincilea meci fiind programat în 10 februarie, cu un adversar care va fi stabilit ulterior.

 

Paul Batin a jucat deja un amical în echipa de Liga a 2-a, la Chiajna (în 26 ianuarie 2022), marcând două goluri în meciul cu Flacăra Moreni (câștigat de Concordia cu 7-1). Băimăreanul Paul Ștefan Batin a venit la echipa de Liga a III-a Progresul Șomcuta Mare în 1 iulie 202, după ce a activat ultima oară la desființata Fotbal Comuna Recea.

 

Aceasta este o revenire a lui Batin la echipa Concordia Chiajna, el evoluând pentru această formație și în perioadele 2017-2018 și 2019-2020. În cariera sa, Batin a evoluat la echipele FC Baia Mare (pentru care a înscris 51 de goluri în perioada 2006-2009), CFR Cluj (6 goluri), UTA (13 goluri), Gaz Metan Mediaș, Pandurii Târgu Jiu (7 goluri), FC Brașov (8 goluri), FC Botoșani (5 goluri), Dinamo București, Miedź Legnica (Polonia, 3 goluri), Concordia Chiajna (21 goluri), Doxa Katokopia (Cipru, 6 goluri), Minaur Baia Mare, Fotbal Comuna Recea și Progresul Șomcuta Mare.

 

* Foto: @Concordia Chiajna

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here