GREU, DAR AU CÂȘTIGAT – Minaur Baia Mare câștigă la Oradea, după o revenire pe final, și încheie turul pe locul 3 în Liga Națională

0
233

LIGA NAȚIONALĂ – HANDBAL MASCULIN. Sâmbătă, 26 noiembrie 2022, în Sala Sporturilor „Antonio Alexe” din Oradea, în meci contând pentru etapa a 13-a a Ligii Naționale de handbal masculin (ultima a turului), CSM Oradea a pierdut, cu 22-25 (9-13), partida cu Minaur Baia Mare. Meciul, arbitrat de cuplul reșițean Dorel Gurbina & Emilian Stanciu, a opus echipele clasate înaintea etapei pe locurile 14 (Oradea) și 3 (Baia Mare), cu oaspeții pornind din postura de favorită evidentă, în pofida celor 5 jucători indisponibili.

 

Iar elevii lui Alexandru Sabou și-au respectat statutul, învingând chiar dacă mai greu de cât se sconta și mai greu chiar decât indică scorul final, Minaur pierzând un avantaj de 6 goluri (10-16) în vreo 20 de minute, gazdele reușind să intre în avantaj (22-21) cu 5 minute înaintea finalului.Un final în care orgoliul rănit al vicecampioanei en-titre a făcut ca băimărenii să mai înscrie de 4 ori fără să primească niciun gol.

 

Pentru Minaur au înscris: Kozakevych (8 goluri), Bera (6 goluri), Căbuț (4 goluri), Pop (3 goluri), Da Silva Mollino (2 goluri), Fotache și Ratkovic (câte 1 gol). De la gazde s-au remarcat Djukic și Boșca (câte 5 goluri). În urma victoriei, Minaur rămâne pe locul 3 în clasamentul Ligii Naționale și etapa următoare, a 14-a, joacă în deplasare, cu CSM Suceava (locul 10 după această etapă), în 3 decembrie de la ora 19.15.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here