AU PIERDUT – Minaur pierde din nou, de această dată pe teren propriu, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu

0
511

FOTBAL – LIGA A II-A. Sâmbătă, 26 noiembrie 2022, pe Stadionul Viorel Mateianu din Baia Mare, în meci contând pentru etapa a 15-a a Ligii a II-a fotbal, CS Minaur Baia Mare a pierdut, cu 1-2 (0-1), partida cu ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Meciul, arbitrat de o brigadă din Cluj-Napoca avându-l la centru pe Dan Florin Dreve, a opus echipele clasate înaintea etapei pe locurile 15 (Baia Mare) și 14 (Târgu Jiu).

 

Antrenorul Mihai Iosif (Minaur) a început partida în formula: Costache – Alexe, Neacșu, Mondragon (cpt.), Simion – Matei, Gneba, Donca, Chitaș – Chinde, Stanciu. Atmosferă tipică de final de toamnă la Baia Mare, cer noroasă și vreme rece (5 grade Celsius), cu prima ocazie de gol aparținând gazdelor, Matei trăgând din 16 metri pe lângă poarta lui Krupenschi. Minaur mai are o ocazie, în min. 20, dar Donca ratează lobul de la circa 25 de metri.

 

Apoi e rândul oaspeților să intre în joc și în min. 21 atacantul central Gabriel Dodoi (24 de ani), nemarcat în mijlocul careului mare, trage, dar Costache respinge, amânând deschiderea scorului. Același Dodoi a fost actant principal în alte două situații de gol din prima repriză, șut din careu respins de Costache (în min. 28) și golul marcat de Florin Răsdan (Viitorul Pandurii), în minutele de prelungiri, găsit în centrul careului mare de pasa lui Dodoi. Cu oaspeții în avantaj pe tabela de marcaj se intră la vestiare.

 

La pauză, Iosif îi înlocuiește pe Donca și Chitaș cu Muacir și Ciocan, dar cei care marchează sunt tot oaspeții, Viitorul Pandurii majorându-și avantajul de pe tabela de marcaj în min. 69, după un contraatac-școală, Dodoi depășindu-l pe Alexe și pasând în centrul careului pentru Paul Mitrică, acesta îndeplinind formalitatea: 0-2. Minaur reușește să reducă din handicap, nu și din rușine, în ultimul minut de joc, prin Muacir, cu capul din careul mic, în urma unui corner (de remarcat: cu 1 minut înaintea golului, antrenorul oaspeților, Florin Stîngă, a efectuat 3 înlocuiri simultan, înlocuind întreaga linie de atac: Dodoi, Toma și Dragu – i-a introdus pe teren pe Gîrbiță, Dulca și Geană). În pofida prelungirii meciului cu 5 minute, băimărenii năau mai reușit egalarea, presând haotic, fără niciun orizont.

 

Minaur Baia Mare – Viitorul Pandurii Târgu Jiu: 1-2 (0-1), au marcat Muacir Abdul Pacheco Cassama (min. 90) / Florin Răsdan (45+1), Paul Mitrică (min. 69).

 

În etapa următoare, a 16-a, Minaur Baia Mare joacă în deplasare, în 3 decembrie, de la ora 11.00, cu FC Unirea Dej (echipă clasată înaintea acestei etape pe locul 6, cu 25 de puncte).

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here