VESTE BUNĂ – În Sighetu Marmației se deschide un sediu secundar al Serviciului de permise de conducere și înmatriculări auto

1
2719

OFICIAL. În municipiul Sighetu Marmației se va deschide un sediu secundar al Serviciului Public Comunitar Județean Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Mureș (instituție care funcționează în Baia Mare, în cadrul Instituției Prefectului Județul Maramureş).

 

Decizia a fost anunțată astăzi, 16 septembrie 2020, de ministrul de Interne Marcel Vela și a fost argumentată de dezvoltarea servicului public, prin oferirea cetățenilor opțiunea alegerii între sediul din municipiul reședință de județ și cel secundar, “ceea ce va conduce la diminuarea distanțelor parcurse în vederea soluționării operațiunilor, dar și a reducerii aglomerației”.

 

Sediul secundar din Sighetu Marmației ar urma să devină funcțional din 22 septembrie 2020.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here