ALEGERI LOCALE – Mircea Cirț (PNL): Dezbatere publică cu Cătălin Cherecheș, transmisă live

1
1171

ADVERTORIAL ELECTORAL. Am discutat în aceste zile cu sute de băimăreni, am avut zeci de întâlniri, am aflat multe dintre probleme ale orașului, inclusiv pe cele ale cetățenilor în raport cu administrația locală. Mulți dintre ei m-au întrebat dacă am disponibilitatea unei confruntări directe de idei cu actualul primar, căci și-ar dori o astfel de dezbatere, mult mai lămuritoare decât auto-laudele promovate pe diverse canale. Toate acestea mă determină să-l invit pe primarul Cătălin Cherecheș la o dezbatere publică.

 

 

Așa cum probabil știți, problemele stringente pentru orașul nostru sunt cele legate de depozitul de deșeuri neconforme de la ieșirea din Baia Mare, de starea în care se află străzile din cartiere, de lipsa parcărilor, de starea pieței agroalimentare Izvoarele, de problemele infrastructurii culturale, de siguranța cetățeanului și de ordinea publică, de nevoia unui parc industrial, de nevoia de investitori. Toate acestea și multe altele reprezintă subiecte pe care doresc să le abordăm și să le aprofundăm în  fața băimărenilor, în această dezbatere transmisă live.

Doresc să avem o discuție bărbătească și civilizată, cu argumente și idei despre prezentul și viitorul municipiului Baia Mare. E vorba de un dialog aplicat, purtat între candidații celor două mari forțe politice din România. Căci eu reprezint Partidul Național Liberal, iar candidatura domnului Cherecheș este puternic susținută de Partidul Social Democrat (partidul în care domnia sa și-a început cariera politică), în cadrul unei construcții electorale realizată pentru prezentele alegeri locale.

 

Am lansat invitația on-line, însă o voi depune și la sediul Primăriei Municipiului Baia Mare. Am propus ca dezbaterea să aibă loc duminică, 20 septembrie, ora 19.00, la ATP Tech Center Baia Mare. Am însă toată disponibilitatea de a adapta programul și locația propuse, în așa fel încât să se armonizeze cu agenda domnului Cătălin Cherecheș.

 

Am convingerea că domnia sa va accepta această invitație la dialog. La aceste alegeri importante pentru viitorul orașului nostru, băimărenii trebuie să aleagă în deplină cunoștință de cauză.

 

 Mircea CIRȚ – Candidatul PNL la Primăria Municipiului Baia Mare

 

* Comandat de PNL, Executat de 2MNEWS-MARAMUREȘ SRL, cod AEP- 21200012ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Nu prea vad ce ati putea discuta. Catalin cunoaste si rezolva,pe cand dumneata reprezinti mai mult gruparea religioasă decat liberalii baimareni. Nu se potriveste SRL ul cu UAT ul. Problemele populatiei nu pot fi amestecate cu problemele nicicărei firme,chiar dacă cețatenii sunt obligati să si vanda unica avere ,forța de munca pe bani forfetari. Legile economiei de piată sunt compley antagonice cerintelor socio umane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here