EVENIMENT CARITABIL – Tinerii liberali împlinesc visurile unor copii talentați

0
648

ADVERTORIAL. TNL Baia Mare a organizat și anul acesta evenimentul caritabil „Ceai pentru un viitor”. Aflat la a treia ediție și găzduit de restaurantul „La Pălincie” din Baia Mare, evenimentul a fost un adevărat succes, tinerii liberali reușind să contribuie la ajutorul de care Florin Varga, un tânăr olimpic la franceză, are nevoie pentru a-și continua studiile și, totodată, pentru a-și împlini visurile.

 

Crăciun Ovidiu, președinte TNL Baia Mare: “Ne bucurăm că și în acest an am reușit să organizăm acest eveniment în cadrul căruia ajutăm tineri talentați, frumoși și inteligenți să își urmeze visurile. Noi, tineretul liberal băimărean, suntem o echipă care luptă pentru viitorul tinerilor și ne dorim să facem lucruri frumoase pentru ei. Doar în acest fel vom reuși să dezvoltăm Baia Mare, Maramureșul și România. Tineretul poate schimba țara noastră într-o Românie altfel.”

 

Ioana Marincaș, secretar regional TNL România: „La evenimentul de anul acesta am avut peste 100 de invitați care ne-au onorat cu prezența. Vreau să le mulțumesc tuturor că au fost alături de noi și de Florin, elevul eminent pe care la această ediție a evenimentului nostru „Ceai pentru un viitor” am hotărât să îl ajutăm și să contribuim la o mică parte din realizarea a ceea ce el își dorește pentru viitor, și anume să își continue studiile la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

 

Tinerii pe care i-am susținut în fiecare an sunt tineri cu inițiativă, talentați, potențiali lideri, iar menirea noastră este să-i ajutăm și să contribuim la dezvoltarea lor.”

 

În prima ediție a evenimentului tinerii liberali au susținut un tânăr olimpic la matematică, iar în ce-a de-a doua ediție ajutorul lor s-a îndreptat către o tânără talentată la desen de la “Liceul de Artă” din Baia Mare.

 

PNL Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here