ULTIMA ORĂ – Primarul Cherecheș a semnat decizia de retragere a tuturor atribuțiilor conferite viceprimarului UDMR din Baia Mare, Pap Zsolt István

1
7185
Pap Zsolt István

SCANDALUL NU SE OPREȘTE. Primarul Cătălin Cherecheș a semnat decizia de retragere a tuturor atribuțiilor conferite viceprimarului UDMR din Baia Mare, Pap Zsolt István, astfel că reprezentantul minorității maghiare din administrația publică mai are acum doar rol decorativ.

 

Zvonistica politică locală acreditează ideea că un consilier local PNL, repectiv Simion Bizău, a demarat (nu la inițiativa partidului) chiar o campanie de strângere de semnături pentru demiterea viceprimarului Pap.

 

Primarul Cherecheș a menționat sâmbătă, 24 septembrie, în timpul derulării Sărbătorii Castanelor din Baia Mare, că îi va retrage toate atribuțiile pe care tot el i le-a conferit viceprimarului Pap, pentru că acesta (numit de Cherecheș “un delegat de-al meu, maghiar, aparent viceprimar al municipiului Baia Mare”), “a dat jos steagul României” (n.red., puse la ordinul lui Cherercheș exclusiv pe tarabele comercianților de etnie maghiară – faptul a fost infirmat de Pap, aveți detalii AICI).

 

Actul de retragere a atribuțiilor viceprimarului UDMR a fost emis, semnat de primarul Cherecheș și comunicat oficial lui Pap.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here