TRAFIC CU ȚIGĂRI – Poliţiștii de frontieră maramureșeni au oprit cu 9 focuri de armă mașina unui contrabandist ucrainean

0
324

FAPT. În această dimineață, în jurul orei 8.30, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș au indentificat în trafic, pe raza localității Mara, un autoturism marca Audi Q7 care rula cu viteză.

 

Deoarece conducătorul auto nu a oprit la semnalele regulamentare, polițiștii de frontieră au tras 4 focuri de avertisment în plan vertical, iar apoi, pentru că șoferul tot nu s-a supus somațiilor, au fost executate încă 5 focuri spre pneurile mașinii. La oprirea mașinii, șoferul, un cetățean ucrainean în vârstă de 19 ani, a fost reținut.

 

În autoturism au fost descoperite mai multe colete cu țigări – acțiunea polițiștilor de frontieră face parte din planul de combatere a contrabandei cu țigări.

 

* Foto: @ Poliției de Frontieră Sighetu Marmației

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here