DECIZIE – Șeful secției Turnătorie de la Cozmircom va fi transportat la Spitalul General din Viena, după ce a suferit un grav accident de muncă

0
1736

ACCIDENT GRAV. Șeful secţiei Turnătorie de la firma băimăreană Cozmircom va fi transportat cu avionul la Spitalul General din Viena (Allgemeines Krankenhaus der Stadt – AKH) după ce luni, 9 decembrie 2019, a suferit un grav accident de muncă, soldat cu arsuri de gradul II şi III pe aproximativ 55% din suprafaţa corpului.

 

Informația a fost confirmată de conducerea Spitalului Județean de Urgență Dr. Constantin Opriș din Baia Mare, unde a fost internat bărbatul în vârstă de 40 de ani, aceasta mai precizând că nicio unitate spitalicească din România nu și-a exprimat disponibilitatea de a-l trata, din cauza lipsei saloanelor specializate.

 

Inspectorii ITM Maramureş au declanșat o anchetă care privește accidentul de muncă produs în urma unei explozii de metal în cazanul de topire care l-au afectat pe bărbatul aflat pe puntea superioară cazanului. Conform legii, ITM poate suspenda avizul de funcționare al firmei în care s-a produs accidentul de muncă. O anchetă care investighează neluarea/nerespectarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă a fost demarată și de Poliția județeană.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here