TÂLHĂRIE – Băimărean arestat după ce, înarmat cu un cuțit, a jefuit o sală de jocuri de noroc din Bistrița

0
367

INFRACȚIUNE. Băimăreanul Turbucz Csaba Adalbert (31 de ani) a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile (până în 2 februarie 2020 inclusiv), în urma unei sentințe a Judecătoriei Bistrița, pentru tâlhărie calificată. Conform reprezentanților Biroului de Investigații Criminale al Poliției bistrițene, în noaptea de 2 spre 3 ianuarie 2020, Turbucz ar fi amenințat-o cu un cuțit pe angajata a unei săli de jocuri din Bistrița și a sustras astfel suma de 5.500 de lei.

 

În 3 ianuarie, Turbucz a fost reținut pentru 24 de ore, iar în 4 ianuarie, la percheziția de la locuința acestuia, polițiștii bistrițeni au descoperit “mai multe obiecte cu valoare probatorie, inclusiv cuțitul care ar fi fost folosit la comiterea faptei și o sumă de bani”.

 

În aceeași zi, judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Bistrița a admis ca întemeiată propunerea de arestare preventivă a procurorului de caz al Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa și dispus față de acesta măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 zile, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. Polițiștii bistrițeni au anunțat continuarea cercetărilor pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here