FAPT – Accident de muncă la o exploatație a lemnului dintr-o zonă greu accesibilă din Maramureș: salvamontiștii au salvat victima, transportată la spital cu elicopterul

0
364

ACCIDENT DE MUNCĂ. Miercuri, 13 septembrie 2023, salvamontiștii maramureșeni au intervenit pentru salvarea unui muncitor de la o exploatație a lemnului dintr-o zonă abruptă, greu accesibilă, a localității Boiu Mare. Bărbatul a suferit un grav accident cu politraumatisme fiind inconștient.

 

După procedurile de prim-ajutor și de stabilizare a victimei, salvatorii montani au solicitat ajutorul elicopterului de la Punctului de Operare Aeromedical (POA) Jibou, echipaj care are în componență medic, pentru transportarea la spital a victimei, configurația terenului fiind extrem de dificilă pentru extracție terestră.

 

După predarea bărbatului accidentat echipajului POA Jibou, salvatorii montani maramureșeni s-au retras la baza Salvamont.

 

* Foto: @Salvamont Maramureș

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here