POLIȚIA DE FRONTIERĂ – O limuzină în valoare de 165.000 lei care a fost furată din Cehia, găsită într-o parcare din Sighetu Marmației

0
409

AUTOTURISM FURAT. Într-o acţiune pe linia traficului internaţional de autoturisme furate, polițiștii din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei și cei de la STPF Maramureş au descoperit într-o parcare din municipiul Sighetu Marmaţiei un autoturism marca Audi A8 care figurează ca fiind semnalat furat din Cehia din 23 ianuarie 2022 (dată la care a fost emisă alerta specifică de autoritățile din Cehia).

 

Drept urmare, autoturismul în cauză, în valoare de 165.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul STPF Maramureş, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

 

* Foto: @Poliția de Frontieră

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here