SUB OBSERVAȚIE – Patru jucători de la Minaur, convocați la o pregătire centralizată a naționalei României

0
296
Andrei Buzle, Călin Căbuţ, Tudor Buguleţ, Barna Buzogany

HANDBAL MASCULIN. Federația Română de Handbal a anunțat că în perioda 3-6 octombrie, la București, va avea loc o acţiune de pregătire centralizată a naționalei masculine de handbal a României. Selecționerul naționalei României, spaniolul Xavi Pascual, a convocat un lot de 32 de jucători, pentru a-și putea forma o părere în privința viitorilor selecționabili (a convocat jucători de 12 cluburi).

 

Printre cei convocați sunt și 4 jucători ai Minaur Baia Mare (din acest punct de vedere, echipa băimăreană este a treia, după campioana Dinamo și vicecampioana Potaissa Turda, ambele cu câte 6 jucători convocați la pregătire).

 

În lotul convocat de Pascual, de la Minaur Baia Mare sunt portarul Barna Buzogany, interul dreapta Tudor Buguleţ, interul stânga Andrei Buzle și centrul Călin Căbuţ.

 

* Foto: @Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here