DEBUT CU ÎNFRÂNGERE – CSM Sighetu Marmației a pierdut, la 4 goluri diferență, în meciul de debut în Liga a III-a, la Zalău

0
399

LIGA A III-A. Sâmbătă, 27 august 2022, pe Stadionul Municipal din Zalău, în meci contând pentru etapa 1 a Ligii a III-a Seria a 10-a, SCM Zalău a învins-o, cu 4-0 (0-0), pe nou-promovata CSM Sighetu Marmației, consemnând cea mai mare diferență de scor din etapa de debut a seriei.

 

Meciul, arbitrat la centru de Narcis Bodocan din Cluj-Napoca, a avut două reprize diametral opuse, în prima sighetenii, antrenați de fostul internațional Adrian Iencsi, reușind să închidă bine culoarele de atac ale cuplului Pop & Banyoi și să intre la vestiare fără gol primit, 0-0, deși în min. 21 zălăuanii au beneficiat și de o lovitură de la 11 metri (pentru fault în careu), ratată de Liviu Mihai (căpitanul zălăuanilor a tras în dreapta portarului, plecat în stânga, după fentă, dar și pe lângă poartă).

 

În cea de-a doua repriză, antrenorul gazdelor, Cristian Lupuț, face câteva schimbări inspirate (îndeosebi introducerea lui Adrian Șter, cel care avea să semneze o dublă) și gazdele se desprind chiar din debutul acesteia. Întâi prin lovitura de cap a lui Adrian Șter (min. 50), apoi prin mijlocașul Vlad Moraru (min. 60). Spre finalul jocului, când nu se mai punea problema câștigătoarei, Șter reușește dubla (min. 83), iar în al doilea minut de prelungiri Raul Stanciu (și el intrat în joc de pe banca de rezerve) majorează avantajul la 4-0 (min. 90+2), marcând de la 2 metri, ca la antrenament.

 

SCM Zalău – CSM Sighetu Marmației: 4-0 (0-0), au marcat Adrian Șter (min. 50 și min. 83), Vlad Moraru (min. 60), Raul Stanciu (min. 90+2). În etapa următoare, a 2-a, în 3 septembrie, CSM Sighetu Marmației debutează și în fața propriilor suporteri, împotriva echipei FC CFR 1907 Cluj SA 2 (în prima etapă, clujenii au obținut un rezultat egal, 0-0, în deplasare, la CS Sportul 2007 Şimleu Silvaniei).

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here