ÎNVINȘI CLAR – Minaur a pierdut la Baia Mare, categoric, în turul preliminar din EHF European League în dauna formației maghiare Ferencvárosi TC

1
342

CUPE EUROPENE. Sâmbătă, 27 august 2022, în Sala Sporturilor Lascăr Pană din Baia Mare, în meci tur din turul 1 preliminar al EHF European League, Minaur Baia Mare aq fost învinsă categoric, cu 27-36 (14-15), de formația maghiară Ferencvárosi Torna Club, care este, practic, calificată după victoria la 9 goluri diferență de la Baia Mare.

 

Cu o primă repriză în care a salvat realitatea, reușind să intre la vestiare cu doar un gol diferență față de adversar, Minaur a cedat total în cea de-a doua repriză, având o apărare șvaițer cu ambii portari, Terekhov și Buzogány, lăsați pradă atacurilor lui Kovacsics și Nagy și încheind cu doar 9 șuturi parate împreună din cele 45 de șuturi trase pe poartă de oaspeți (procentaje, Terekhov 25% și Buzogány 16%, față de portarul maghiarilor, Borbély, cu 16 șuturi parate și un procentaj de 37,21%).

 

Pentru Minaur au marcat: Da Silva Mollino (6 goluri), Ratkovic și Vujic (câte 4 goluri), Căbuț (3 goluri), Vujovic, Kotrc și Bera (câte 2 goluri), Buguleț, Cip, Fotache și Mănescu (câte 1 gol). De la oaspeți doar doi jucători nu au marcat din cei înscriși pe foaia de joc, remarcându-se Nagy și Kovacsics cu câte 7 goluri. O remarcă despre eficiență: oaspeții au tras doar 2 șuturi în afara porții și din cele 45 de șuturi pe poartă au marcat de 36 de ori.

 

Sigur, problema calificării nici nu se mai pune, Ferencvárosi Torna Club putând să o sărbătorească fără nicio problemă cu o săptămână înaintea returului, care va avea loc duminica viitoare, pe Arena Elek Gyula (maghiarii au anunțat deja prețul biletelor: 1.500 forinți în picioare și 2.500 forinți cu loc).

 

* Foto: @fradi.hu

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. UN FLEAC,NE-AU CIURUIT !!!
    Diferenta de valoare a fost mai mult decit evidenta.Visatorii care vroiau Liga Campionilor,s-au trezit ca si European League este o palarie prea mare.S-a dovedit ca esecurile cu NAERBO nu au fost o intimplare.Nu poti emite pretentii cu un joc haotic,fara atitudine ,fara ambitie,multe greseli individuale,fara joc colectiv si multa lipsa de concentrare.Aventura europeana s-a terminat repede,poate ne trezim si suntem mai atenti in campionat.Daca nu vrem sa avem surprize trebuie sa aratam altfel,nu ca o echipa proaspat venita din VACANTA !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here