SPORT PE PANDEMIE – Fotbal Comuna Recea, lovită de COVID-19, a cerut amânarea meciului cu Gloria Buzău

0
396

MECI AMÂNAT. ACS Fotbal Comuna Recea a comunicat că meciul de astăzi, din deplasare, cu SCM Gloria Buzău, programat în etapa a 11-a Ligii a 2-a, nu se mai desfășoară. Motivul, neprecizat de reprezentanta Maramureșului în Liga a II-a, este situația epidemiologică de la clubul din Recea. Motivația a fost deja comunicată Federației Române de Fotbal (repetăm, nu și publicului).

 

Conform regulamentului FRF, un meci amânat din cauza cazurilor de COVID-19 nu poate fi reprogramat mai devreme de 7 zile de la data la care trebuia să se dispute inițial, ceea ce înseamnă cp partida dintre SCM Gloria Buzău și Fotbal Comuna Recea va fi reprogramată, cel mai probabil, în 18 noiembrie (tot atunci au fost reprogramate și alte meciuri care trebuiau să se dispute în această etapă, dar au fost amânate din cauza cazurilor de jucători infectați cu noul coronavirus).

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here