SPORT ÎN PANDEMIE – Echipa de fotbal feminin din Baia Mare oprită de la meciuri după posibila infectare a unei sportive cu COVID-19

0
336

DECIZIE. Echipa de fotbal femin din Baia Mare (“inspirat” denumită ACS Fotbal Feminin Baia Mare) a fost oprită de la disputarea meciurilor, după posibila infectare a unei sportive cu COVID-19. Băimărencele erau programate în etapa a 7-a a Ligii Naționale să joace în deplasare, astăzi, 16 octombrie 2020, la Cluj-Napoca, cu campioana AFC Universitatea Olimpia.

 

Partida va fi reprogramată, după ce clubul băimărean a intrat în anchetă epidemiologică după posibila infectare a unei sportive cu noul virus – practic, echipa băimăreană nu a primit avizul Direcției de Sănătate Publică Maramureș.

 

După primele 6 etape, Fotbal Feminin Baia Mare se clasează pe locul 10 (din 12 echipe), cu 4 puncte (a disputat 5 partide, obținând o victorie, un egal și 3 înfrângeri). Universitatea Cluj-Napoca, campioana națională en-titre, domină competiția feminină, fiind singura echipă cu 6 victorii din 6 meciuri.

 

* Foto: ACS Fotbal Feminin Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here