RUGBY – Ştiinţa Baia Mare a pierdut cu Timişoara Saracens în finala SuperLigii

0
181

FINALA. Astăzi, 26 mai, în finala SuperLigii CEC Bank la rugby, Timişoara Saracens a dispus de CSM Ştiinţa Baia Mare cu scorul de 21-15 (12-8) – meciul a avut loc pe Stadionul Naţional ”Arcul de Triumf” din București. Timișorenii au câștigat SuperLiga pentru al treilea an consecutiv, toate cele trei finale fiind disputate cu echipa băimăreană.

 

În finala de astăzi, Știința a deschis scorul printr-un dropgol al lui Ratu Taniela Maravunawasawasa, apoi Saracens marcând două eseuri consecutive, prin Jack Umaga şi Tangimana Fonovai (primul eseu a fost transformat de Luke Samoa). Spre finalul primei reprize, băimărenii au înscris primul lor eseu (netransformat), prin Răzvan Ailenei.

 

În repriza a doua, timișorenii au marcat prin alte trei lovituri de pedeapsă (Luke Samoa), iar Știința a mai reușit un eseu (prin Cristian Chirică), transformat de Maravunawasawasa, însă echipa băimăreană a rămas cu medaliile de argint și cu un singur trofeu adjudecat în actuala stagiune (Cupa Regelui).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here