SPECTACOL – Joi, premieră la Revistă: “Dincolo de timp și generații (Dueluri amicale în duete muzicale)”

0
201

PREMIERĂ. Joi, 22 aprilie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal Baia Mare, Secția Revistă prezintă în premieră spectacolul cu public “Dincolo de timp și generații (Dueluri amicale în duete muzicale)”. Spectacolul este prevăzut cu o serie de dialoguri muzicale și coregrafice, care aduc împreună artiști cu vârste și stiluri diferite, într-un remember al marilor momente și curente din muzica ultimelor decenii. Conducerea muzicală poartă semnătura lui Călin Ionce.

 

Pe scena teatrului, în puteți (re)vedea pe Dan Cordea, Dorin Griguța, Sonia Codorean, Răzvan Pașca, Petru Damșa, Vasile Pop, Rodica Dunca, Mădălina Pop și o mulțime de invitați surpriză. Din colectivul tehnic, fac parte Mihai Vălu – scenografie; Teo Molnar – video; Dan Prodan – sonorizare; Liviu Popovici – filmare; Sandu Șimonca, Felix Mare, Marin Codrea – lumini; Augustin Danciu – coordonator tehnic.

 

Prețul unui bilet la premieră este 25 lei, iar accesul la spectacol se face cu rezervare telefonică (tel.: 0736.216.437, între orele 11-16). Publicul este rugat să poarte mască, să respecte măsurile de siguranță și distanțare socială, să folosească soluțiile de dezinfectare puse la dispoziție.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here