REÎNCEPUT – Primele două spectacole cu public la Teatrul Municipal Baia Mare, în acest weekend

0
216

PROGRAM TEATRU. Vineri, 5 iunie 2020, reîncep spectacolele cu public la Teatrul Municipal Baia Mare, întrerupte la inițierea stării de urgență cauzată de pandemia de COVID-19 (noul coronavirus).

 

Pentru moment, toate spectacolele, inclusiv cele ale secției Păpuși, vor fi organizate pe scena în aer liber din curtea Teatrului Municipal Baia Mare (situat pe strada Crișan nr. 8) și, pentru că numărul maxim de spectatori acceptat este 50 (pentru respectarea condiției de distanțare de 2 metri între scaune), biletele se achiziționează în urma unei rezervări telefonice (între orele 11-16, la numerele 0736.216.437 – pentru spectacolele secțiilor Dramă și Revistă – și 0730.270.926 – pentru spectacolele secției Păpuși).

 

Se pot rezerva maximum 2 locuri pentru spectacolele secției Dramă și 3 locuri pentru spectacolele secției Păpuși (unde administrația teatrului îi roagă pe solicitanți ca copilul/copiii să vină cu un singur însoțitor adult). Iată programul din acest weekend…

 

Vineri, 5 iunie, de la orele 10.00 și 12.00, secția Păpuși prezintă pentru cei mici spectacolul „Clovnii în vacanță”, de Ionel Tănasă, în regia lui Iulian Bulancea. Este o reîntâlnirea cu doi clovni amuzanți, care povestesc întâmplări din viața lor, presărate cu momente uneori hazlii, alteori triste, uneori stângace, alteori melancolice. Prețul unui bilet: 7 lei.

 

Duminică, 7 iunie, de la ora 19.00, secția Dramă prezintă spectacolul „ImproJoker”, în regia artistică a Mihaelei Sîrbu. După atâta timp petrecut în casă, ImproJoker îți face nostim cu ochiul, invitându-te într-o lume care ia naștere sub ochii tăi, într-o fracțiune de secundă. Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei.

 

Pentru respectarea măsurilor impuse de autorități, spectatorii trebuie să se prezinte cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului, deoarece se va face un triaj în fața teatrului, unde va fi amplasată o zonă de așteptare cu 50 de locuri pe scaune. De asemenea, spectatorii trebuie să aibă mască de protecție, să respecte măsurile de siguranță și distanțare socială, să folosească soluțiile de dezinfectare puse la dispoziție de teatru și (important!) să rămână acasă dacă prezintă simptome de răceală, strănut, tuse.

 

2mnews

 

 

 



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here