SITUAȚIE INCREDIBILĂ – Două femei din Baia Mare și-au transformat apartamentul în depozit de deșeuri, adunând tone de gunoaie

0
776

APARTAMENT TRANSFORMAT ÎN DEPOZIT DE DEȘEURI. Miercuri, 10 ianuarie 2024, prefectul Rudolf Stauder a dispus prin ordonanță președințială intervenția asupra unui apartament situat pe Bulevardul Regele Ferdinand din Baia Mare (fosta strada Grănicerilor), care reprezenta un pericol pentru sănătatea și siguranța publică. Au fost abilitate să intervină echipaje ale Poliției Locale, Inspectoratului de Poliție Județean, Serviciului Public de Ambient Urban, Direcției de Asistență Socială, Direcției de Sănătate Publică Maramureș și Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

 

Practic, un apartament în care locuiau două persoane, mamă (în vârstă de 63 de ani) și fiică (în vârstă de 27 de ani), a devenit depozit de deșeuri. Cele două femei au fost transportate cu Serviciul de Ambulanță la Spitatul de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare, urmând a le fi efectuată evaluarea pentru a stabili starea de sănătate a acestora. Ulterior, ambele vor fi date în grija Direcției de Asistență Socială și a Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare, până la punerea în siguranță a imobilului, prin debarasarea deșeurilor, dezinsecție, deratizare, igienizare, dezinfectarea și eliminarea oricărui risc care ar putea periclita sănătatea publică.

 

În acest moment, activitatea este în desfășurare, la fața locului fiind prezenți cei de la Serviciul de Ambient Urban, care evacuează imobilul de deșeuri și de alte obiecte care pot reprezenta un pericol. În urma constatării, se estimează că în apartamentul cu două camere, în care locuiesc două femei, se găsesc tone de deșeuri, a informat reprezentantul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, Dan Bucă.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here