SELECȚIE – Jucătorul lui Știința Baia Mare, Alexandru Țiglă, chemat la națională după înfrângerea cu Rusia

1
417

RUGBY EUROPE CHAMPIONSHIP 2021. După înfrângerea cu Rusia în primul meci din Rugby Europe Championship 2021 (13-18), selecţionerul echipei naţionale de rugby a României, englezul Andy Robinson, a renunţat la Marius Antonescu şi Alexandru Ţăruş (trimiși la echipele lor de club) și l-a chemat pentru meciul cu Portugalia pe mijlocașul la grămadă Alexandru Ţiglă (28 de ani, CSM Ştiinţa Baia Mare).

 

Pentru meciul României cu Portugalia, programat tot în deplasare, la Lisabona, în 13 martie de la ora 15.00, în etapa a doua a Rugby Europe Championship 2021, din lotul de 34 de jucători fac parte 5 jucători de la campiona en titre CSM Ştiinţa Baia Mare: pilierul Constantin Pristăviţa, talonerul Ovidiu Cojocaru, mijlocașul la grămadă Alexandru Ţiglă, centrul Alexandru Bucur și fundașul Paul Popoaia.

 

Rugby Europe Championship 2021 contează pentru calificarea la Cupa Mondială 2023 din Franţa – primele două echipe din grupă se califică direct la turneul final, iar ocupanta locului trei va disputa un baraj. După meciul cu Portugalia, programul meciurilor naționalei României este următorul: cu Spania (20 martie, acasă), cu Georgia (27-28 martie, în deplasare) şi cu Belgia/Olanda (3-4 iulie, acasă).

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here