CRIMA DIN MARAMUREȘ – Instanța de judecată: 30 de zile de arest preventiv pentru cel care a omorât un cioban cu pumnii și picioarele

1
1599

UCIS ÎN BĂTAIE. Daniel Bizo (56 de ani) din Suciu de Sus, zis Dănilă a Prunii, care în după-amiaza zilei de 5 martie l-a ucis în bătaie pe un cioban, originar din Groșii Țibleșului (victima avea 50 de ani), va fi cercetat în stare de arest preventiv cel puțin până în 7 aprilie 2021. Astăzi, 9 martie, Tribunalul Maramureș a admis propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş.

 

Pentru a dispune măsura preventivă a arestării, instanţa a reţinut existenţa unor indicii temeinice care justifică suspiciunea rezonabilă că inculpatul, în data de 5 martie 2021, în jurul orelor 16.00-17.00, în locuinţa proprie, pe fondul consumului de alcool, i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele, în zona capului şi asupra corpului, cauzându-i leziuni traumatice care au dus la suprimarea vieţii acesteia, a comunicat judecător Mirela Roxana Petrariu, conducătorul Biroului de informare şi relaţii publice al Tribunalului Maramureș.

 

Câțiva localnici au precizat pentru 2mnews că după comiterea crimei, Bizo a apelat numărul unic de urgență 112, solicitând prezența unei Ambulanțe, pentru că nu conștientiza că l-a ucis pe cioban.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here