SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Vânatoare de Cadouri Baia Mare 2022 începe de Ziua Națională, cu un cadou-surpriză

0
568

VÂNĂTOARE DE CADOURI – BAIA MARE. La 1 decembrie 2022, în Baia Mare, începe ediția a IV-a a evenimentului „Vânătoare de Cadouri Baia Mare”, campanie destinată copiilor de orice vârstă, care își propune în fiecare an să scoată familiile la plimbare, în căutare de cadouri surpriză. În această „vânătoare” există o singură regulă: cine găsește cadoul trebuie să ascundă un altul și să dea indicii foto despre locația cadoului ascuns pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

Vânătoare de Cadouri Baia Mare a fost inițiată în 2019 de fosta jurnalistă Doina Ferenț și familia sa, care și-a dorit să împărtășească bucuria venirii sărbătorilor de iarnă cu tot municipiul Baia Mare. Cel mai nimerit mod de a întâmpina iarna, s-au gândit ei, este prin ascunderea de daruri surpriză.

 

„Vânătoare de Cadouri este un eveniment pentru toate familiile din Baia Mare și pentru toți copiii din orașul nostru. Am vrut să oferim copiilor un motiv de a ieși la plimbare chiar și iarna, iar adulților un motiv de a petrece timp alături de micuții lor. Regula este să ascunzi un cadou dacă găsești cadoul nostru.

 

Și, dacă ne reușește acest lanț al bunătății, suntem siguri că vom reuși să face societatea în care trăim mai caldă și mai fericită. Pentru că ne despart multe lucruri, dar de prea puține ori căutăm să aflăm ceea ce ne leagă. Așadar, evenimentul nostru vrea să creeze armonie în Baia Mare și să readucă zâmbetul pe buzele concitadinilor noștri”, a precizat Doina Ferenț.

 

Cadourile pe care le veți putea vâna începând cu 1 decembrie 2022 conțin dulciuri, fructe, jucării și ornamente de Crăciun lucrate în lemn. Iar indiciile legate de ascunderea cadourilor sunt postate zilnic pe pagina de facebook Vânătoare de Cadouri Baia Mare.

 

„În fiecare zi, până pe 25 decembrie inclusiv, ascundem câte un cadou, iar indiciile despre locul respectiv le publicăm pe pagina de Facebook. Ca și în anii trecuți, vrem să ascundem cel puțin câte un cadou în fiecare cartier din Baia Mare, astfel încât să putem bucura cât mai mulți oameni. Sperăm ca și cei ce găsesc cadourile noastre să ia exemplu și să ascundă și ei daruri. Astfel vom putea crea o adevărată vânătoare de cadouri, la care să participe toți băimărenii”, a mai declarat inițiatoarea evenimentului.



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here