FAPT – Contract de 3,5 milioane de lei pentru stație de tratare și extinderea rețelei de apă potabilă în comuna Cicârlău

0
385

INVESTIȚIE ÎN LICITAȚIE. Administrația locală din comuna marmureșeană Cicârlău a introdus în licitație publică un contract estimat la valoarea de aproape 3,5 milioane de lei (exact: 3.461.367,74 lei, sumă care include TVA) și care vizează lucrări de execuție a sursei de apă, aducțiunii apă brută și a unui rezervor de înmagazinare pentru sistemul local alimentare cu apă.

 

Conform proiectului, se va construi o stație de tratare a apei potabile care are în componență stație de tratare și stație de pompare a apei, o conductă de aducțiune de 1,52 kilometri, o rețea de distribuție de 1,1 kilometri cu căminele aferente și un punct de gospodărire cu rezervor de înmagazinare de 200 mc și instalație de deinfecție cu hipoclorit de sodiu.

 

Ofertele constructorilor sunt așteptate până pe 15 decembrie 2022, iar contractul va fi atribuit pe criteriul Cel mai bun raport calitate-preț (unde prețul are o pondere procentuală în decizia finală de 80%, iar experiența profesională de 20%). Lucrările trebuie executate/finalizate în 12 luni și trebuie garantate 3 ani.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here