FAPT – Centrul Social pentru Persoane Vârstnice din Coroieni, pus în pericol de o alunecare de teren

0
149

ALUNECARE DE TEREN. Ploile din ultima perioadă au reactivat alunecarea de teren de pe versantul drept al pârâului Valea Seacă, din zona Centrului Social pentru Persoane Vârstnice din comuna maramureșeană Coroieni.

 

Alunecarea de teren are o suprafaţă de aproximativ 70 metri lungime şi 30 metri lăţime și afectează talvegul din apropierea Centrului Social pentru Persoane Vârstnice, pe o suprafaţă de 0,2 hectare.

 

Conform conducerii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Maramureş atât stabilitatea terenului din zona imobilului, cât și alimentarea cu apă a Centrului sunt puse în pericol și se impune punerea în siguranță a zonei afectate, prin drenuri, şanţuri stabilizare şi consolidarea terenului.

 

Documentația privind situația alunecării de teren din comuna Coroieni va fi transmisă la nivel central pentru repartizarea fondurilor necesare lucrărilor recomandate în urma studiului geotehnic.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here