PERMIS SUSPENDAT – Polițiștii maramureșeni i-au ridicat permisul de conducere fostului lor șef, comisar şef Liviu Constantin Grozavu, acum șeful Serviciului Judeţean Anticorupţie Maramureş

0
1722
Comisar şef de poliţie Liviu Constantin Grozavu, șeful Serviciului Judeţean Anticorupţie Maramureş

FAPT. Șeful Serviciului Judeţean Anticorupţie Maramureş, comisar şef de poliţie Liviu Constantin Grozavu (45 de ani), fostul șef al Inspectoratului Județean de Poliție Maramureș din perioada 19 aprilie 2018 – 18 septembrie 2020, va fi pieton pentru următoarele 3 luni, după ce polițiștii maramureșeni i-au suspendat temporar dreptul de a conduce.

 

Surse 2mnews au precizat că Grozavu a fost surprins de polițiști, de două ori într-o săptămână (prima dată cu pistolul radar – caz în care sancțiunea i se trimite la domiciliu -, a doua oară cu echipajul de poliție dotat cu aparat radar), circulând cu o viteză de peste 50 de km/h în localitate – conform noului cod rutier, la peste 50 km/h în localitate (unde limita de viteză este de 50 km/h), conducătorul auto este sancționat cu 9-20 de puncte de amendă (1.305 lei – 2.900 de lei) și suspendarea permisului de conducere pentru 90 de zile.

 

Serviciul Judeţean Anticorupţie Maramureş, care își desfășoară activitatea în sediul Poliţiei Municipiului Baia Mare, întreprinde activităţi de cercetare penală în spețe penale (inclusiv în cele delegate de la unităţile de Parchet şi DNA), precum şi activităţi de cercetare a actelor sau faptelor de corupţie săvârşite de personalul MAI.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here