TEATRUL DE VARĂ – Cinema în aer liber, în Baia Mare: vineri seara, filmul de animație „Legende din regatul bufnițelor”

0
310

POVEȘTI SUB STELE. Vineri, 21 iunie, de la ora 22.00, la Teatrul de Vară din Baia Mare (Dealul Florilor nr. 1) are loc o nouă proiecție cinematografică în aer liber: filmul de animație “Legend of the Guardians: Legende din regatul bufnițelor” (producție SUA, 2010).

 

Povestea, potrivită pentru toate vârstele, este inspirată de volumele din seria Guardians of Ga’Hoole, de Kathryn Lasky, și prezintă povestea lui Soren, un pui de bufniță care visează să se alăture “Gardienilor de Ga’Hoole” – eroii din poveștile tatălui său.

 

Fratele său mai mare, Kludd, este invidios pe dragostea pe care i-o poartă tatăl lor și îl pune în fel de fel de situații periculase. Astfel, cei doi cad din copacul în care își aveau sălașul și sunt capturați de Puri – bufnițele malefice din St. Aggie. Soren pune la cale un plan de evadare și, alături de Kludd și alte bufnițe curajoase pornește spre Marele Copac să ceară ajutorul legendarilor Gardieni. Acum soarta întregului neam e în mâinile lor…

 

Biletul de intrare costă 10 lei și poate fi cumpărat de la intrarea în amfiteatru, înainte de eveniment. Copiii beneficiază de intrare gratuită. În cazul vremii nefavorabile, proiecțiile vor fi decalate cu o zi.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here