SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Una dintre cele mai bune companii de teatru-dans din Europa prezintă trei spectacole în Baia Mare

0
543

DANS CONTEMPORAN. Festivalul de dans contemporan eXcentric dance team(S), eveniment organizat de Teatrul Municipal Baia Mare, Asociația Non – Centru de Arte Performative din Cluj-Napoca și Asociația Culturală Atelier 92, care se desfășoară în această săptămână la Teatrul Municipal Baia Mare are ca invitat la finalul acestei săptămâni una dintre cele mai bune companii de teatru-dans din Europa, M Studio din Sfântu Gheorghe, care va prezenta trei spectacole nonverbale, create de trei coregrafi consacrați.

 

Cele trei spectacole vor avea loc în Sala Mare a Teatrului Municipal, după următorul program:

 

• Vineri, 20 octombrie, ora 19.00: Pam Param, concept și coregrafie Andrea Gavriliu, un spectacol care își propune să fie jucăuș, captivant din punct de vedere vizual, să îl transpună pe spectator într-o delicioasă irealitate plină de energie”.

 

• Sâmbătă, 21 octombrie, ora 19.00: Are we humans or are we dancers, concept și coregrafie Ioana Marchidan, un spectacol pune în centru artiștii, interpreții, acei oameni care vin să dezvăluie publicului aspecte profunde, dar și banale ale personalității lor.

 

• Duminică, 22 octombrie, ora 19.00: Lecția, concept și coregrafie Arcadie Rusu, un spectacol care schițează momente din viața de şcolar: situațiile amuzante, cele stresante, amintirile frumoase şi cele care ne-au tulburat, profesorii care ne-au inspirat și cei care ne-a inhibat. Un amalgam de emoții și întâmplări.

 

Prețul unui bilet la spectacolele din cadrul festivalului este de 10 lei, iar elevii și studenții beneficiază de gratuitate pe baza carnetelor și legitimațiilor, în limita locurilor disponibile. Biletele se pot cumpăra online de pe www.myticket.ro / www.entertix.ro sau de la casieria teatrului.

 

* Foto: @Teatrul Municipal Baia Mare



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here