SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Lansare de carte la Muzeul de Mineralogie: „Biomineralogie geologică și medicală”, un inovator studiu interdisciplinar

0
137

EVENIMENT. Miercuri, 6 decembrie 2023, începând cu ora 12.30, la sediul Muzeului Județean de Mineralogie ”Victor Gorduza” Baia Mare (localizat pe Bulevardul Traian nr. 8), Consiliul Județean Maramureș, prin Muzeul Județean de Mineralogie „Victor Gorduza” Baia Mare, vă invită la lansarea cărții „Biomineralogie geologică și medicală”, avându-i ca autori pe Ion Petreuș și Tudor Petreuș.

 

Cartea reprezintă un inovator studiu interdisciplinar realizat de doi profesori de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” și Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, care au abordat mecanismele de formare a mineralelor, prin procese organice atât din punct de vedere al geologiei și cristalografiei, cât și din cel al biologiei și medicinei.

 

Vă așteptăm cu drag!

 

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here