INVESTIȚIE – Pista de biciclete din Ocna Șugatag va fi prelungită cu 1,3 kilometri: contractul de execuție a fost semnat la 366.000 lei

0
174

OCNA ȘUGATAG – MARAMUREȘ. Autoritatea publică locală din stațiunea maramureșeană Ocna Șugatag, controlată de edilul Ioan Oanea (PSD), a semnat la finalul lunii noiembrie 2023 contractul de execuție a unei piste de biciclete din asfalt de 1,3 km lungime (o completare la pista existentă de circa 2 km), contractorul urmând să realizeze inițial lucrări de împietruire a porțiunii pe care se va construi obiectivul investițional inclus într-un proiect de continuare/completare a proiectului Etos (excelență în turism), demarat în 2018 de fostul primar Mihai Ivaszuk (PNL) și care vizează o modernizare semnificativă a comunei-stațiune.

 

Contractul a fost semnat la valoarea de 366.647,29 lei (sumă care include TVA) cu firma Nord Conforest SA, înregistrată în Gilău (jud. Cluj) – este firma care executat și modernizarea spațiilor publice centrale din orașul Târgu Lăpuș. Societatea face parte din grupul de firme deținut de familia Aschilean (printre cei mai semnificativi antreprenori din construcții din Transilvania).

 

Din octombrie 2020, stațiunea balneoclimaterică Ocna Șugatag a fost atestată ca stațiune turistică de interes național.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here