CONTRACT SEMNAT – Finanțare nerambursabilă acordată comunei Coroieni pentru crearea unui dispensar medical în cătunul Ponorâta

0
202
<> on September 10, 2013 in Ponorata, Romania.

FONDURI NERAMBURSABILE. Conducerea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei a semnat cu administrația comunei maramureșene Coroieni un contract de finanţare, în valoare totală nerambursabilă de 468.087,34 de lei, prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, coordonat de Minister.

 

Proiectul din Coroieni vizează modernizarea infrastructurii socio-educaţionale, respectiv a centrului comunitar integrat, primarul comunei, Gavril Ropan, a precizat pentru 2mnews că este vorba despre modernizarea unei construcții temporare care ține loc dispensar uman în cătunul Ponorâta, unde trăiesc circa 800 de locuitori, dintre care peste 300 sunt copii.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here