SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Spectacol al Școlii Populare de Artă Baia Mare, dedicat Zilei Naționale a României

0
20

EVENIMENT. Școala Populară de Artă Baia Mare din cadrul Centrului Județean Pentru Conservarea Și Promovarea Culturii Tradiționale „Liviu Borlan” Maramureș  organizează Spectacolul dedicat „Zilei Naționale a României” în parteneriat cu Direcția Asistență Socială Baia Mare – Centrul Social Rivulus Pueris.

 

În cadrul evenimentului, elevi ai claselor de canto popular, canto muzică ușoară, coregrafie, chitară, acordeon, suflători și Orchestra ”Liviu Borlan”, vor interpreta cântece patriotice pentru a marca Ziua Națională a României.

 

Evenimentul, care se va desfășura în 29 noiembrie 2023, începând cu ora 17.00, la Centrul Social Rivulus Pueris din Baia Mare, are o însemnătate plină de emoție pentru elevii și profesorii școlii, care celebrează astfel desăvârșirea unității naționale a Românei, aducând cu un imens respect ostașilor români și personalităților vremii care au înfăptuit cel mai mare deziderat al neamului nostru.

 

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here