SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Trei spectacole în weekend, în Baia Mare

0
1846
„Aquarius”, scenă din spectacol

PROGRAMUL SPECTACOLELOR. Vineri, 29 aprilie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal Baia Mare este programat spectacolul „Aquarius”, după un text de Radu Macrinici, în regia artistică a lui Norbert Boda și scenografia lui Mihai Vălu. În distribuție, actorii Dragoș Călin, Andrei Han, Mircea Gligor, Claudiu Pintican, Mădălina Mare, Valeriu Doran, Larisa Miskolczi și George Olar.

 

Într-un timp al încercărilor, viața a doi frați (Emil, astrolog și Alex, un gamer nonconformist) se derulează sub semnul zodiacului, cu influențele sale planetare. Până la un punct, când Alex este interpelat de artistul bionic Stelarc, care anunță instaurarea Erei Vărsătorului, era spiritualului, a artei, a iubirii. O nouă viziune asupra vieții va prinde contur. Spectacolul durează 80 minute, iar prețul unui bilet este 20 lei (preț redus: 10 lei).

 

Sâmbătă, la Teatrul de Păpuși

 

Sâmbătă, 30 aprilie, de la orele 10.00 și 11.30, în Sala Teatrului de Păpuși din Baia Mare este programat spectacolul pentru copii „Petrică și lupul”, după Serghei Prokofiev, în regia lui Iulian Bulancea. Din distribuție fac parte actorii Iulian Bulancea, Carmen Bulancea, Ruxandra Lăzărescu, Vlad Crișan.
„Petrică locuiește la marginea pădurii împreună cu bunicul său, care nu-l lasă să meargă în pădure de teama jivinelor, în schimb, acesta îi citește o mulțime de povești, chiar și pe cea despre lupul cel fioros. Într-o zi, Petrică, vrăbiuța Fulgerică, Rața și Pisica au pornit la vânătoare, fără tanc, pușcă sau tun, să-l prindă pe “infractorul” Lup. Prin desișuri de pădure, în lumina lunii pline, frica a crescut cât casa, iar Petrică a alertat vânătorii, degrabă. Însă Lupul stă ascuns, în așteptare…” – Ana Liliana Ilea. Spectacolul durează 60 de minute, iar prețul unui bilet este 7 lei.

 

Sâmbătă, la Teatrul Municipal

 

Sâmbătă, 30 aprilie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal Baia Mare este programat spectacolul de improvizație „Improjoker”, fiind ultimul spectacol programat în luna aprilie. Vor improviza Andrei Dinu, Eduard Bîndiu, Mircea Gligor, Han Andrei, Raul Hotcaș, Denisa Blag, Alex Macavei și Petru Damșa.
„ImproJoker îți satisface setea de curiozitate și nevoia de joacă. Spectatorul poate fi deținătorul unor sugestii care, odată lansate, pot să genereze povești surprinzătoare, în cascadă” – Ana Liliana Ilea. Spectacolul durează 75 minute, iar prețul unui bilet este 20 lei (preț redus: 10 lei).

 

* Foto: @Teatrul Municipal Baia Mare

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here