SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Ultima premieră a stagiunii Teatrului Municipal Baia Mare, spectacolul Skip Ad al trupei de teatru Absènt

0
150

TEATRU. Miercuri, 22 iunie, și joi, 23 iunie, de la ora 19.00, în Sala Studio a Teatrului Municipal Baia Mare va avea loc ultima premieră a stagiunii, spectacolul SKIP AD, care reprezintă a patra coproducție a Teatrului cu Asociația Artspot și va avea două reprezentații programate miercuri și joi, 22 și 23 iunie, de la ora 19.00.

 

Din distribuție, membrii trupei de teatru Absènt, coordonați de actorul Raul Hotcaș: Elena Foriș, Raul Pușcaș, Raul Pop-Săvan, Artemiu Sălăjan, Alexandra Șimon și invitații speciali: Iulian Bulancea, Delia Heredea, Oana Băban.

 

Spectacolul este construit pe ideea potrivit căreia oamenii sunt expuși zilnic, la mii de reclame. Din cauza acestui bombardament continuu, producătorii au ajuns să aibă doar câteva secunde pentru a capta atenția. Captarea şi menţinerea atenției se face prin intermediul unor metode mai puțin, sau nu, subtile, precum: imaginea, cromatica, textul, subiectul şi muzica folosite. Noi doar credem că avem control asupra deciziilor noastre, dar studiile arată că suntem iraționali și ignoranți față de multitudinea de factori care decid alegerile noastre.

 

Spectacolul durează 50 de minute, iar prețul unui bilet este 10 lei. Informații și rezervări la tel. 0736/216.437.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here