SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Ultima reprezentație a spectacolului “Nevrozele sexuale ale părinților noștri”

0
243

TEATRU. Miercuri, 21 septembrie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal Baia Mare este programată ultima reprezentație a spectacolului “Nevrozele sexuale ale părinților noștri” de Lukas Bärfuss, în regia Tudor Dreve. În distribuție, actorii Denisa Blag (Dora), Sanda Savolszky (Mama Dorei / Femeia), Ioan Costin (Șeful Dorei / Tatăl), Dragoș Călin (Doctorul / Domnul subțire).

 

“Mama Dorei decide să îi sisteze medicația fetei cu tulburări de comportament. Cunoașterea de sine începe odată cu trezirea sexualității pentru tânăra Dora. Din acest moment, impulsurile vor răbufni cu intensitate în psihicul ei necenzurat. Dora își va trăi viața condusă de senzații. Fără inhibiții, ea va experimenta erotismul dus la extrem.

 

Experiența senzorială îi captează atenția în totalitate. Rănile fizice provocate nu o afectează. Credulitatea o va face invulnerabilă în fața decepțiilor pe care e incapabilă să le înțeleagă. În această ecuație, părinții sunt puși în expectativă. Mereu pe marginea prăpastiei, Dora își găsește refugiul în lumea ei imaginară.” – Ana Liliana Ilea.

 

Având premiera în plină pandemie, spectacolul a trecut de la repetiții online, la a se juca în condiții de distanțare și cu restricții, apoi a revenit la regimul normal, fiind nominalizat pentru debut în regie la Gala Premiilor Uniter din 2021.

 

Spectacolul durează 80 minute, iar prețul unui bilet este 20 lei (preț redus: 10 lei).

 

* Foto: @Teatrul Municipal Baia Mare

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here