SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Miercuri, spectacol în Baia Mare: povestea a cinci femei care înfruntă provocările vieții

0
116

TEATRU. Miercuri, 9 noiembrie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal Baia Mare este programat spectacolul „Emilia în timp de pace și război” de Aldo Nicolaj, în regia artistică a lui Radu Dinulescu. Din distribuție fac parte actrițele Diana Podăreanu, Sanda Savolszky, Claudia Păunescu, Wanda Farkaș și Adriana Covaci.

 

„Emilia în timp de pace și război” este povestea a cinci femei, cinci personaje a căror putere de a înfrunta provocările vieții vine tocmai din inepuizabila lor sensibilitate, empatie, sete de iubire, cruzime tandră și umor.

 

Publicul vizionează spectacolul pe scenă, iar acesta durează 1 oră și 30 minute. Prețul unui bilet este 20 lei (preț cu reducere – pentru elevi, studenți, pensionari: 10 lei).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here