SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Programul de vineri al spectacolelor Festivalului Internațional de Artele Spectacolului „Atelier”, de la Baia Mare

0
214
„Pomona”

PROGRAM ATELIER 2023. Vineri, 16 iunie 2023, în cea de a șaptea zi a Festivalului Internațional de Artele Spectacolului „Atelier”, organizat la Baia Mare, sunt programate trei spectacole.

 

La ora 12.00, la Sala Studio a Teatrului Municipal Baia Mare, este programat spectacolul „Ore închise”, coordonator Dragoș Călin, o coproducție între Teatrul Municipal Baia Mare și Asociația Culturală Artspot.

 

La ora 18.00, la Colonia Pictorilor, este programat „Fresh air”, în regia lui Pep Vila, un spectacol al Companiei Anna Confetti din Spania, inspirat de bunicile care în nopțile de vară ieșeau (și încă o mai fac în unele orașe) să respire aer curat și să comenteze anecdotele zilei, unde orice eveniment cotidian ar putea deveni o poveste grozavă. „A la Fresca” se dorește să fie o revendicare a spațiului stradal ca spațiu al tuturor pentru tineri și bătrâni, un spațiu de relaționare, de împărtășit… pe scurt, de locuit în el.

 

La ora 20.30, la Sala Mare a Teatrului Municipal Baia Mare, este programat „Pomona”, în regia lui Andrei Dinu, un spectacol al Teatrului de Nord din Satu Mare. Un thriller cu accente SF și horror, care urmărește viețile unor personaje ale căror prezent și trecut devin un coșmar ce învăluie și distorsionează realitatea. Unii sunt în căutarea cuiva, alții caută evadarea sau iertarea, alții plutesc pur și simplu în această mlaștină urbană unde încercarea de a evada e doar un alt dead end.

 

Biletele sunt disponibile la casieria Teatrului, între orele 16.00 și 22.00.

 

* Foto: @Süveg Károly (foto mare), @Teatrul Municipal Baia Mare

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here