SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Două spectacole în weekend, în deschiderea stagiunii Teatrului Municipal Baia Mare

0
251

TEATRU – DESCHIDERE DE STAGIUNE. Stagiunea 2022-2023 a Teatrului Municipal Baia Mare se deschide în acest sfârșit de săptămână, primul spectacol programat fiind sâmbătă, de la ora 11.00, la Teatrul de Păpuși din Baia Mare: “Făt Frumos cel mofturos și un Zmeu întors pe dos” de Ludmila Doicu, în regia lui Mihai Păun. Din distribuție fac parte actorii Ruxandra Lăzărescu, Camelia Strat și Iulian Bulancea.

 

Spectacolul prezintă un Zmeu cu adevărat neobişnuit, un Zmeu sensibil, bun, care se emoţionează, plânge, se îndrăgosteşte, iubeşte, cântă şi dansează, iar Făt Frumos cel mofturos, răsfăţat, gelos și egoist, împreună cu o prinţesă drăguță, vă oferă un spectacol muzical, amuzant, antrenant și interactiv, mult îndragit de copii. Spectacolul durează 60 de minute, iar prețul unui bilet este 7 lei.

 

Duminică, 4 septembrie, de la ora 19.00, pe scena Sălii Mari a Teatrului Municipal se joacă spectacolul “Povești din bucătărie”, în regia lui Cristian Ban, o creație colectivă a actorilor din distribuție (Inna Andriuca, Denisa Blag, Eduard Bîndiu, Alexandra Vanci, Dragoș Călin, Mircea Gligor și Petru Damșa).

 

Spectacolul aduce în faţa spectatorilor sinceritatea şi căldura unei întâlniri din bucătăria copilăriei fiecăruia dintre noi. Spectacolul durează 90 minute, iar prețul unui bilet este 20 lei (prteț redus: 10 lei).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here